Mesaje

Mesaje de la cititori

Daca doriti sa povestiti despre Bilbor, daca ati vizitat comuna sau daca aveti intrebari pentru bilboreni, lasati un comentariu si el va fi vizibil tuturor celor care citesc aceasta pagina !

Atentie! Mesajele necesita aprobarea administratorului pentru a aparea pe site.

18 Commments

  1. Bun gasit Bilbor ! Sper ca anul acesta sa-ti fac o vizita in amintirea clipelor minunate traite in tabara. Asta se intampla foarte demult, prin 1960. Imi amintesc cu placere de drumetiile facute in imprejurimi si mai ales la cules de afine pe munte. Trimit ganduri de bine tuturor celor care traiesc pe aceste locuri binecuvantate de Dumnezeu.

  2. Mai sint 3 zile pina la alegeri dar ramin cu acelasi gust amar ca indiferent care va veni …..nou sau actualul nu va face nimic pentru aceasta localitate,doar interesele lor….

  3. In urma cu 30 ani imi aduc aminte ca veneam in tabara in aceasta regiune si ca prin sat trecea un piriu cu apa minerala. Mai exista?

  4. Acest articol, (Mesaje de la cititori. Pareri despre Bilbor.
    Comentarii Bilbor ) merita distribuit tuturor!

  5. Da, ce tare sunteti, v-au facut hotii drum, sa poata cara lemnul mai usor! Multa minte va trebuie sa va dati seama! Pai daca majoritatea ati fost cu Ponta, la ce pot sa ma astept. Bine dar asta este altceva; ce am ramas eu uimit la voi acolo in Bilbor a fost faptul ca tare necivilizati mai sunteti. V-a dat D-zeu bogatii, dar voi stiti doar sa va bateti joc de ele. La izvorul de apa minerala , dupa ce treci de primarie pe partea stga acolo undeva am ramas uimit sa vad cate deseuri de plastic sunt in jurul lui aruncate. Si multi nu au nici cea mai elementara norma de igiena, vine taranu cu jegurile de sticle de acasa si le baga direct acolo in izvorasul ala, in loc sa foloseasca o cana speciala de plastic pentru asta. In fine, greu cu romanii sa-i civilizati…

  6. Am fost iarna asta la Bilbor (ian 2018) : (1) Drumuri foarte OK! cel putin Toplita-Bilbor mi s-a parut in regula (am mers cu microbuzul). (2) prin padure (de pe la 1000 m altitudine in sus) o multime de urme de caprioare. Nu am vazut nicaieri asa multe urme, banuiesc ca zona de din plin populata cu cerbi/caprioare. (3)am dormit la o pensiune nou construita (Teo) NOTA 10-de recomandat (daca se considera reclama mascata…asta e…taiati). (4) in centrul Bilborului am dat peste un local (de baut o bere samd…) mai fain si mai elegant decat in multe alte orase mai mari sau mai maricele de prin tara. (5) geografic e foarte frumos…practic o mica “campie” inconjurata DE JUR IMPREJUR de MUNTI…o mica lume pitoreasca intre munti. (6) biserica din centru impresionanta. (7) am inteles ca se afla si o bisericuta de lemn….nu am vizitat-o.

  7. Bilborul este o localitate splendida cu oameni prietenosi si harnici , aer de puritate 98 la suta, ceva incredibil de peisaj ce sa mai spun un colti de rai

  8. O comuna foarte frumoasa cu peisaje din poveste dar, administrata foarte prost începând de la drumuri proaste, lipsa indicatoare. Am cautat un izvor de borcut și nici un indicator.. Pai cum sa ți promovezi zona asa? La fel. Și drumul spre V Dornei era semnalizat aiurea.. Pacat dezona aia frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.