Cazare

Pensiunea Luminita

Va invitam la pensiunea LUMINITA , care va ofera cazare, intr-o locatie superba din ardeal. Aici veti regasi linistea departe de marile orase si veti redescoperi natura. Situata la 25 km de Toplita pe drumul inspre Vatra Dornei, in comuna Bilbor, la pensiunea “LUMINITA” lemnul natural se imbina cu facilitatile lumii moderne, oferindu-va astfel confortul si armonia necesare unui concediu de neuitat.

Pensiunea LUMINITA va ofera 8-10 locuri de cazare distribuite in 4 camere duble sau matrimoniale cu baie proprie si televizor, precum si utilitatile aferente, un living, loc de luat masa pe terasa sau sala de mese, gratar si loc de luat masa in curte, parcare privata. De asemenea beneficiati de facilitatile: internet wire-less, TV cablu.

Pentru rasfetele culinare va putem oferii 1, 2, sau 3 mese pe zi la preturi accesibile continand produse traditionale sau dupa preferinte, deserturi, etc

Timp liber

In cazul in care doriti putina actiune sau aventura, va puteti delecta cu partide de pescuit in ape de munte sau in balta si bazinele cu pastrav proprii a pensiunii, drumetii montane,degustari produse naturale obtinute in gospodarie, vizitarea obiectivelor turistice din zona.

Preturi accesibile si negociabile incepand de la 60 ron/camera.
Pt mai multe informatii si rezervari sunati la nr:

0730068971
0730068969
0748795280

Va asteptam!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.