Mesaje de la cititori

Daca doriti sa povestiti despre Bilbor, daca ati vizitat comuna sau daca aveti intrebari pentru bilboreni, lasati un comentariu si el va fi vizibil tuturor celor care citesc aceasta pagina !

Atentie! Mesajele necesita aprobarea administratorului pentru a aparea pe site.

14 Responses to “Mesaje”

 1. Ovi says:

  Mai lasati PADURE si pentru copii vvostrii!!!!!!!!!!!!!!

 2. bibiku says:

  padure e destula si asa v-a ramine de noi…

 3. bibiku says:

  pacat ca s-au imbogatit numai brigadieri si spuma cea vestita…

 4. LETITIA says:

  Bun gasit Bilbor ! Sper ca anul acesta sa-ti fac o vizita in amintirea clipelor minunate traite in tabara. Asta se intampla foarte demult, prin 1960. Imi amintesc cu placere de drumetiile facute in imprejurimi si mai ales la cules de afine pe munte. Trimit ganduri de bine tuturor celor care traiesc pe aceste locuri binecuvantate de Dumnezeu.

 5. bianca91 says:

  nu vezi in fiecare zi asa ceva

 6. denisa90 says:

  tovarase meriti nota 10 pentru asta

 7. boss says:

  sper sa se mai schimbe primarul.asta..sa vie altu mai bun..a faca ceva…..

 8. bibiku says:

  Mai sint 3 zile pina la alegeri dar ramin cu acelasi gust amar ca indiferent care va veni …..nou sau actualul nu va face nimic pentru aceasta localitate,doar interesele lor….

 9. vasile says:

  cea mai frumoasa localitate si oameni buni mai ales bade Ilie pe care lam cunoscut la Eforie

 10. virgil says:

  In urma cu 30 ani imi aduc aminte ca veneam in tabara in aceasta regiune si ca prin sat trecea un piriu cu apa minerala. Mai exista?

 11. Gexy says:

  oare drumul nu il face nimeni pentru k inpozite platim?

 12. Ora says:

  Acest articol, (Mesaje de la cititori. Pareri despre Bilbor.
  Comentarii Bilbor ) merita distribuit tuturor!

 13. Cristi says:

  Mai nou este facut si drumul! Este asfalt pana in sat.

 14. Yanis says:

  Da, ce tare sunteti, v-au facut hotii drum, sa poata cara lemnul mai usor! Multa minte va trebuie sa va dati seama! Pai daca majoritatea ati fost cu Ponta, la ce pot sa ma astept. Bine dar asta este altceva; ce am ramas eu uimit la voi acolo in Bilbor a fost faptul ca tare necivilizati mai sunteti. V-a dat D-zeu bogatii, dar voi stiti doar sa va bateti joc de ele. La izvorul de apa minerala , dupa ce treci de primarie pe partea stga acolo undeva am ramas uimit sa vad cate deseuri de plastic sunt in jurul lui aruncate. Si multi nu au nici cea mai elementara norma de igiena, vine taranu cu jegurile de sticle de acasa si le baga direct acolo in izvorasul ala, in loc sa foloseasca o cana speciala de plastic pentru asta. In fine, greu cu romanii sa-i civilizati…

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>